Panoramische uitzichten

Ontdek de gletsjer van binnen

Gipfelwelt 3000

Ervaar het pure gevoel van vrijheid op 3.000 meter hoogte. Geniet van panoramische uitzichten, kom meer te weten over de natuur rondom de berg en ontdek de binnenkant van de Kitzsteinhorn via een mijnschacht.

Gipfelwelt 3000 Kaprun

Het station boven op de Kitzsteinhorn bevindt zich op 3.029 meter. Het is het hoogste punt in het Salzburgerland dat op een comfortabele manier toegankelijk is - een échte 'shining star' tussen ontelbare andere reuzen!

Hoogtepunten Gipfelwelt 3000

Duik in de mystieke wereld binnenin de berg. Een 360 meter lange mijnschacht gaat door de top van de Kitzsteinhorn en voert je langs vele interessante info-stations ter lering en vermaak. Aan het eind van de route wacht een spectaculair uitzicht op het panorama-platform.

Cinema 3000

Kom nog meer te weten over de bergwereld en de natuur rondom de Kitzsteinhorn. In de cinema kun je genieten van een natuurfilm op een 8 meter groot scherm.

Ice Arena

Een belevenis voor de hele familie! Drie moderne kabelbanen brengen je naar een hoogte van 3.000 meter. Hier kun je genieten van een 'vlucht' over de gletsjer. Net onder de piek van de Kitzsteinhorn kun je nog meer actie ondernemen, bijvoorbeeld:

  • Zonnen in een ligstoel op de 'snow beach'
  • Slee rijden
  • Magisch tapijt
  • Begeleide gletsjertocht

Begin alvast met ontdekken...