Zellersee

Contact

Over ons

Zellamsee.nl en Kaprun-zellamsee.nl zijn dé Nederlandse websites over Zell am See en Kaprun met uitgebreide informatie voor wintersport en zomervakantie. Op onze website informeren wij bezoekers over het skigebied, activiteiten, bezienswaardigheden en helpen wij met het vinden accommodaties.

Accomodaties en boekingen

Boek uw accommodatie via Boekingssysteem VVV Zell am See voor uw wintersport of zomervakantie. Het overige geselecteerde aanbod op onze website komt tot stand door onze samenwerking met gerenommeerde partners en touroperators in Nederland, Oostenrijk en Duitsland. Wij helpen onze bezoekers met het vinden van een accommodatie door het verzamelen, selecteren en overzichtelijk maken van het reisaanbod. Dankzij onze samenwerking bent u tijdens het boekingsproces altijd verzekerd van een optimale begeleiding en afhandeling.

Wij zijn officieel partner van de plaatselijke VVV (Tourismusverband) in Zell am See. Op Zellamsee.nl boekt u rechtstreeks bij de verhuurder via het centrale boekingssysteem van de VVV.

VVV boekingssysteem

Contactgegevens

Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van een bezoek aan onze website stuur dan een mail naar info@united-orange.com.