skipiste kaprun

Op weg naar Kaprun en de kitzsteinhorn!

Route, plattegrond en vignet

Een Autobahn Vignet voor een rit naar Kaprun is niet nodig. Je gaat bij Kufstein de grens over en daarna verlaat je direct de autobaan. Het is dan nog 85 km (1:30 uur) over de provinciale weg tot aan Kaprun.

Autoroute naar Kaprun

De afstand van Utrecht tot Kaprun is ± 980 km en de reistijd bedraagt ± 10:30 uur.

Met de trein naar Kaprun

Ook de trein is een mogelijkheid om lekker ontspannen in Kaprun te komen. Het dichtstbijzijnde station is Zell am See, een trein ticket boek je bijvoorbeeld via NS International. Een retourtje van Utrecht naar Zell am See is er al vanaf € 85,-. De reis duurt ongeveer 10 uur en je moet 3 keer overstappen. De resterende reistijd van Zell am See naar Kaprun bedraagt 20 minuten. Je kunt je weg vervolgen met de bus of met een taxi. 

Per bus naar Kaprun

Wil je op wintersport of zomervakantie naar Kaprun dan kun je een busreis boeken bij Sunweb of Summit Travel. Je kunt ook een losse busreis boeken bij Interbus.

Bekijk busreizen

Vliegtuig

Wil je nog sneller in Kaprun zijn, neem dan het vliegtuig naar Salzburg. De vluchttijd van Amsterdam naar Salzburg is 1:20 uur. Daarna is het nog 85 km (1:30 minuten) reizen per taxi of bus. 

Plattegrond Kaprun

Kaprun en Zell am See liggen in de deelstaat Salzburgerland. Kaprun ligt op een hoogte van 786 meter en heeft 3.130 inwoners. Zell am See ligt op een hoogte van 750 meter en heeft 9.879 inwoners