Hotels in Kaprun

Kaprun telt 28 hotels van de in totaal 96 accommodaties die het dorp rijk is. Via onze website kun je de beschikbaarheid van al deze hotels in één keer controleren en vervolgens je reservering direct vastleggen. Je boekt direct bij de verhuurder, via het systeem van de lokale VVV Kaprun.

Hotels via de VVV Kaprun

Kaprun Hotel in de winterOnze website www.kaprun-zellamsee.nl is officieel partner van de VVV in Kaprun en wij bieden hotels direct aan zonder tussenkomst van boekingssites. Alle hotels die Kaprun rijk is vind je in ons systeem en kunnen direct worden gereserveerd. TIP: Selecteer in de zoekresultaten de 'Kaartweergave' om te ligging van het hotel te bekijken. Er zijn genoeg accommodaties te vinden in en rond het centrum van Kaprun en dichtbij de skipistes van de Maiskogel. Niets gevonden, probeer dan eens een hotel in Zell am See te vinden. Uitgebreide zoekopdracht »

Zoek Hotel

Ligging hotels

De hotels in Kaprun zijn verdeeld over het dorp en slechts enkele liggen op loopafstand van de skilift bij de Maiskogel of de oefenlift Am Lechnerberg. De gondels naar de Kitzsteinhorn bevinden zich 5 kilometer ten zuiden van kaprun. Met de skibus of auto ben je er in 10 minuten. In eveneens 10 minuten ben je in Schüttdorf waar je met de Areitbahn direct toegang hebt tot het skigebied van Zell am See op de Schmittenhöhe. De skipas van Kaprun is ook geldig in Zell am See. Voor liefhebbens van wellness, spa, zwemmen en sauna is er het indrukwekkende en omvangrijke Tauern Spa op 5 minuten rijden van Kaprun.

Hotel + Skipas