Zell am See (750m)

Zell am See ligt aan de oevers van de Zellersee en is omringd door bergen. Het typisch Oostenrijkse stadje kent een eigen skigebied. Er zijn verschillende dalafdalingen. Andere skigebieden in de buurt zijn de Maiskogel en de gletsjer Kitzsteinhorn in Kaprun. De skibus brengt je er gratis naar toe. Zell am See is een prachtig authentiek stadje. Het gezellige centrum is autovrij. Het dorp kent verschillende gezellige terrasjes, enkele daarvan kijken uit op het meer.

Zell am See met zijn idyllische ligging
Zell am See met zijn idyllische ligging

Vermaak voor iedereen

Zell am See is met name populair onder (oudere) jongeren. Het biedt veel vertier. Zo is er een bioscoop, zwembad, tennishal, squashbaan, sportschool, schaatsbaan, rodelbaan, klimbaan, manege en parapentschool. Als de Zellersee bevroren is kun je schaatstochten op natuurijs maken. Ook kun je in het dorp goed winkelen.

Veelzijdige après-ski

In Zell am See is de après-ski uitgebreid en veelzijdig. Het dorp heeft meer dan 90 restaurants, een twintigtal cafés en zes discotheken. De Après-skikroeg Crazy Daisy en discotheek Diele zijn zeer populair bij de jeugd. De locale reisleiders bieden vaak kroegentochten aan. Klik hier voor meer informatie.

Accommodaties

Via onze site kunt u online boeken en heeft u keuze uit honderden appartementen en hotels in Zell am See, Schuttdorf en Kaprun.

Plattegrond